Helen Purperhart

Je bent succesvol als je niet weet of je werkt of speelt!

Dit ben ik!

Ik hou er van om de wereld rond te reizen en op bijzondere plekken te belanden.  De opwinding voelen bij het bedenken van nieuwe avonturen. Het leven ervaren als een flow waarin er balans is tussen uitdaging, plezier en mijn persoonlijke  ontwikkeling. Dat is waar mijn hart sprongetjes van maakt. 


Het ondernemerschap en leiderschap zaten er al vroeg in. Ik trommelde vaak de hele buurt bij elkaar om het spel te spelen dat ik had bedacht. Samenwerken en plezier hebben was op dat moment het allerbelangrijkste. Dat gevoel van tijdloosheid  tijdens het spelen is me altijd bijgebleven. Hoe heerlijk is het om dit gevoel te ervaren in je werk. 


Ubuntu is een woord dat bij mij past. Het is een Afrikaans concept dat ‘Ik ben omdat wij zijn’ betelend. Als je Ubuntu voelt ben je in staat om jezelf in anderen te zien. Je weet dat je verbonden bent met alles en iedereen. En dát is wat ik mensen graag wil meegeven. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om te helen door te spelen met hun levensenergie zodat ze het gevoel van vrijheid en en verwondering  in het leven ervaren. 

Wat vertellen anderen over mij

Saskia
Tijdens de cursus ben ik meer gaan voelen. Voelen hoe energie zich door mij lijf beweegt en wat voor effect dat op mij heeft. Voelen waar er blokkades zijn in mijn lijf. En het belangrijkste, emoties voelen en toelaten.
Yvonne
Wat een fijne docent is Helen. Genereus in het delen van haar kennis en ervaring. Ze is zeer inspirerend. Het mooiste dat ik in de cursus heb geleerd is hoe je emoties kunt uiten door te spelen.
Bianca
Weet je Helen, dat ik enorm bewonder? Hoe jij mensen inspireert. Hoe jij het werken met emoties en innerlijke kinderen nuchter en speels neerzet? Hoe jij het leven van mij en velen met mij positief hebt veranderd!
Daniel
Ik heb verschillende innerlijke kinderen ervaren en daarmee mogen werken en mogen loslaten. Een klein stemmetje dat af en toe nog te horen is en zegt dat ik niet goed genoeg ben ervaar ik nu niet meer als iets groots in mijn leven.