Kundalini Yoga Leerdam

Laat je energie stromen!

Kundalini Yoga is een bijzondere vorm van yoga die jouw levensenergie aanwakkert. Dynamische lichaamsoefeningen worden gecombineerd met krachtige ademhaling, mantra’s (helende klanken),  meditatie en ontspanning. Naast dat je lichaam sterker en flexibeler wordt helpt het om kalm en helder te blijven tijdens uitdagingen in je leven.  Het bijzondere Kundalini Yoga is dat geen een les hetzelfde is en dat je met een voldaan gevoel de les verlaat.

Ja, dit wil ik!


Kundalini yoga is voor jou als je:

  • een beter contact met je lichaam wil hebben
  • meer mentale helderheid wilt ervaren
  • je energieker en levenslustiger wilt voelen
  • je flexibeler en krachtiger wilt worden
  • je zelfzekerder en vreugde wilt voelen
  • je emoties onder controle wilt hebben

Ik doe mee

Helen Purperhart

 Het is mijn missie om je op een creatieve en speels manier kennis te laten maken met  Kundalini Yoga. In mijn lessen staat plezier en het laten stromen van je levensenergie centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

Waar en wanneer?

Iedere woensdag ochtend van 9.00-10.15 uur (18 oktober t/m 20 december 2023). 


Adres: Noordwal 16 in Leerdam

Prijs: 111 euro voor 10 lessen (losse les €15)

Testimonials

Ik vind het zo lekker! Het levert me zoveel op. zo ongelooflijk heerlijk start ik mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hel dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder.
Sanne Kieviets
Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stilte, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! De kundaliniyogapractice wakkert mijn vuurtje aan.
Rolf Heinz