Kundalini Yoga Leerdam

Laat je energie stromen!

Kundalini Yoga is een unieke stijl van yoga die je levensenergie doet ontwaken. Dynamische lichaamsoefeningen gaan hand in hand met krachtige ademhaling, helende mantra's en bewegingsmeditatie. Terwijl je lichaam sterker en soepeler wordt, helpt het ook om rustig en gefocust te blijven in de uitdagingen van het leven. Aan het einde van de les maak je een reis door je lijf en voel je de energie stromen. Het mooie aan Kundalini Yoga is dat geen enkele les hetzelfde is, en je de sessie altijd afsluit met een voldaan gevoel.

Ja, dit wil ik!


  Kundalini yoga past bij jou als je:

  - Een dieper contact met je lichaam wenst.

  - Verlangt naar meer mentale scherpte.

  - Meer energie en levenslust zoekt.

  - Je flexibiliteit en kracht wilt vergroten.

  - Meer zelfverzekerdheid en vreugde wilt ervaren.

  - Grip wilt krijgen op je emoties.

Ik doe mee

Helen Purperhart

 Het is mijn missie om je op een creatieve en speels manier kennis te laten maken met  Kundalini Yoga. In mijn lessen staat plezier en het laten stromen van je levensenergie centraal. Als je durft te stromen kom je vanzelf in je kracht en wordt het makkelijker om je eigenwijze weg te bewandelen.

Waar en wanneer?

Iedere woensdag ochtend van 9.00-10.15 uur


Adres: Noordwal 16 in Leerdam

Prijs: 75 euro voor 6 lessen (losse les €15)

1 daagse workshops

Bekijk de agenda en locaties in Nederland en België voor een overzicht van de workshops met de kundalini sisters.

Testimonials

Ik vind het zo lekker! Het levert me zoveel op. zo ongelooflijk heerlijk start ik mijn dag in mijn eigen lijf en mijn eigen mind. Ik kan er de hel dag tegenaan. Ik vind het eigenlijk een wonder.
Sanne Kieviets
Voor mij is dit, by far, de prettigste manier om de dag in stilte, met aandacht en bovenal energiek te starten. Gewoonweg heerlijk! De kundaliniyogapractice wakkert mijn vuurtje aan.
Rolf Heinz